Päijät-Hämeen Noutajakoirayhdistys ry.

Uutisia

[1-15] [16-30]
Päijät-Hämeen Noutajakoirayhdistys järjestää koko perheen iloisen match show'n torstai-iltana 26.4.2018 Lemmikkikellari Riemun pihassa.  Ilmoittautuminen alkaa kello 17, kehät alkavat kello 18.
Hallitus kokoontui 19.2.2018 ja kävi läpi 22.1.-4.2.2018 järjestetyn Tapahtumakyselyn vastaukset joita tuli ruhtinaalliset 54 kpl. Kokouksessa päätettiin vuoden 2018 aikana järjestettävistä kursseista, koulutuksista ja tapahtumista seuraavaa.
Nyt on taas se aika vuodesta kun tutkaillaan koekalenteria. Tsekataan sieltä ne kokeet joihin ilmoitetaan oma koira kisaamaan ja ne kokeet joihin lähdetään ottamaan oppia aitiopaikalle, seuraamaan koirien suorituksia ja nauttimaan hyvästä seurasta, eli talkoilemaan.
Joka vuotinen P-H Nuuskujen leikkimielinen jäsentenvälinen Noviisi/Mestaruus järjestetään Orimattilan ampumaradalla 4.3.2018 vuosikokouksen yhteydessä.
Luminen tervehdys ja hyvää alkanutta vuotta, joka on yhdsityksen 40-vuotis juhlavuosi!