Nome-koulutusohjaajakurssi uusille koulutusohjaajille

21.1.2019

Jos sydämesi syttyy noutajien metsästyskokeille ja innostut uusien koirakoiden kouluttamisesta, tämä on juuri sinun juttusi! Kurssitettavilta uusilta ohjaajilta odotetaan yhdistyksen kurssien ohjaajana toimimista esimerkiksi kevään taipumuskoekurssilla. Koulutusviikonloppu on osallistujalle näillä ehdoilla maksuton.

Viikonlopun mittaisen kurssin aikana SNJ:n aluekouluttaja Pia Riiheläinen kouluttaa Päijät-Hämeen Noutajakoirayhdistykselle uusia NOME-koulutusohjaajia.

Koulutus pidetään yhteistyössä Kaakon Noutajakoirayhdistyksen kanssa 15.-17.3.19 Valkealassa Anttilan metsästysmajalla. Osallistujamäärä on rajattu, ilmoittautuminen 31.1.19 mennessä yhdistyksen sähköpostiin phnuuskut@gmail.com. Kerro ilmoittautumisen yhteydessä omasta historiastasi nome-harrastuksen ja noutajien parissa.