Päijät-Hämeen Noutajakoirayhdistys ry.

Uutisia

[1-15] [16-30]
Yhdistyksen leikkimielinen Noviisi ja mestaruus -kisa käytiin 9.3. aurinkoisessa säässä Vierumäellä.
Yhdistyksemme järjestää kuluvana vuonna useita rodunomaisia kokeita, joinne kaivataan myös talkoilijoita!
Jos sydämesi syttyy noutajien metsästyskokeille ja innostut uusien koirakoiden kouluttamisesta, tämä on juuri sinun juttusi! Kurssitettavilta uusilta ohjaajilta odotetaan yhdistyksen kurssien ohjaajana toimimista esimerkiksi kevään taipumuskoekurssilla. Koulutusviikonloppu on osallistujalle näillä ehdoilla maksuton.
Syksy ja pimeä meinaa ehkä masentaa, mutta tule tapaamaan tuttuja ja käyttämään ääntäsi yhdistyksen syyskokouksessa!
Koko perheen ilmainen lajitutustumispäivä LKK:n Koiramäessä 7.10
Päijät-Hämeen Noutajakoirayhdistyksen loppuvuodessa on kurssitarjontaa, tapahtumaa ja juhlaa, tervetuloa mukaan!