Päijät-Hämeen Noutajakoirayhdistys ry.

Uutisia

Koiratanssi -kurssi (28.11.2019)
Tästäkö teille uusi harrastus? Tervetuloa koiran kanssa yhteistyötä vaativan lajin pariin!
Yhdistyksen hallitus toivoo saavansa jäsenistöltä palautetta vuoden 2019 toiminnasta sekä toiveita vuoden 2020 toiminnan suhteen.  Ruusuja ja risuja! Ehdotuksia ja toiveita tulevaan! Toiminnan kehittämistä ja mukaantuloa!
Oletko sinä käynyt tutustuttamassa koiraasi erilaisiin tilanteisiin, paikkoihin ja alustoihin? Nyt sinulla on mainio tilaisuus tulla kaupunkikävelylle katsastamaan miltä kaupunki näyttää koiran vinkkelistä.
Hauskaa pikkujoulun aikaa ja tervetuloa viettämään tonttumaista treeniä sunnuntaina 15.12 Korkeavireen hallilla klo 19-21.
Pentukurssi on tarkoitettu noin 4 -10 kk ikäisille pennuille. Kurssipaikkoja on rajoitetusti ja etusijalla ovat yhdistyksen jäsenet ja nuoret pennut. Hinta: jäsenet 40 € / 50 €
P-H Nuuskujen syyskokous ja pikkujoulut järjestetään perjantaina 15.11.2019 Bus Burger Salpakankaalla (Erämiehentie 1, Hollola) klo 19.00. Kokouksen jälkeen yhdistys tarjoaa jäsenille pikkujouluillallisen. Tervetuloa mukaan!
Päijät-Hämeen Noutajakoirayhdistys ry järjestää jäsenilleen koko perheen ilmaisen tapahtuman sunnuntaina 6.10.2019 KLO 10-14
Pentukurssi (18.8.2019)
Pentukurssi on tarkoitettu noin 4 -10 kk ikäisille pennuille. Kurssipaikkoja on rajoitetusti ja etusijalla ovat yhdistyksen jäsenet. Hinta: jäsenet 40€ / ei-jäsenet 50€ Kurssilla harjoitellaan koiran tärkeitä taitoja: rauhoittumista, paikalla oloa, mukana kulkemista, kontaktia ja luoksetuloa.
Suositut kimppatreenit yhdistyksen pellolla jatkuvat syyskuun loppuun saakka tiistaisin klo 17.30. Katso päivämäärät ja teemat Treenipellon kalenterista
Yhdistys järjestää matalan kynnyksen kimppatreenejä vaihtelevilla teemoilla. Teemat näkyvät treenipellon kalenterissa.
Päijät-Hämeen Noutajakoirayhdistys järjestää koko perheen iloisen Match Show'n maanantai-iltana 29.4.2019 Launeen keskuspuiston tapahtumakentällä, Launeen perhepuiston vieressä.
PH Nuuskujen vuoden 2018 kiertopalkinnot ovat menneet seuraaville koirakoille
Yhdistyksen leikkimielinen Noviisi ja mestaruus -kisa käytiin 9.3. aurinkoisessa säässä Vierumäellä.
Yhdistyksemme järjestää kuluvana vuonna useita rodunomaisia kokeita, joinne kaivataan myös talkoilijoita!